OPINIÓ

IEC respon a l’escrit de Junts per les Franqueses al Butlletí Municipal del mes de Juliol

IEC respon a l’escrit de Junts per les Franqueses al Butlletí Municipal del mes de Juliol

Segurament aquests darrers dies la ciutadania de les Franqueses ha pogut llegir el butlletí ‘fem el tomb’, publicat per IEC, que s’ha repartit a les bústies dels habitatges que les tenen accessibles des del carrer. Al mateix temps, a tots els domicilis es deu haver rebut el Butlletí Municipal que reparteix l’Ajuntament, i dins d’aquest darrer, l’article de la portaveu del grup polític municipal de Junts per les Franqueses (JxLF), on se’ns acusa de ‘manipular la informació’, i d’‘imposar’, després de felicitar-nos per la feina feta, que reconeix ‘que és molta’. Això darrer és d’agrair, però no podem deixar que aquestes acusacions quedin sense una resposta pública i transparent per la nostra part.

Fes un clic al (+) de la imatge per llegir l’article sencer.

L'ACTIVITAT

DEMOCRÀCIA DES DE BAIX

DEMOCRÀCIA DES DE BAIX

Imagina Esquerra en Comú, coalició formada pels grups polítics LFI, ERC i Comuns, funciona de manera assembleària. L’Assemblea és l’òrgan sobirà de la coalició. Aquesta, formada per persones independents i totes aquelles que participen als diferents grups, opera sota la màxima d’una persona un vot i té la potestat de prendre les decisions rellevants com són: fixar l’orientació política dels nostres regidors i regidores a l’Ajuntament, crear grups de treball o fixar límits de despesa.

ALS MITJANS

MANCA DE SOLIDARITAT I EXCUSES

MANCA DE SOLIDARITAT I EXCUSES

L’article de la nostra regidora Imma Ortega al Butlletí Municipal del mes de Juny, exposa la lamentable gestió realitzada pel govern municipal que ha impedit tirar endavant un projecte promogut per la fundació Mercè Fontanilles, per a l’acollida de menors estrangers no acompanyats a la finca de Can Santa Digna de Llerona.

AFORTUNATS? O DE SEGONA?

AFORTUNATS? O DE SEGONA?

L’article del nostre regidor Àngel Profitós al Butlletí Municipal del mes de Maig 2021 planteja algunes de les problemàtiques dels pobles ‘petits’ que formen part de les Franqueses i la manca d’iniciatives del govern per donar reposta a les seves necessitats, en front dels dos principals nuclis de població.

HORTS SOLARS O CAMPS SOLARS AL NOSTRE MUNICIPI

HORTS SOLARS O CAMPS SOLARS AL NOSTRE MUNICIPI

L’article del nostre regidor Rafael Bernabé al Butlletí Municipal del mes d’Abril exposa la problemàtica generada per la implantació de parcs solars al nostre municipi