OPINIÓ

Habilitar espais públics per penjar cartells

Habilitar espais públics per penjar cartells

El govern municipal de les Franqueses impedeix, gràcies a l’abstenció del PSC i de Ciutadans, l’aprovació d’una moció per habilitar espais públics per penjar cartells.

El passat mes de novembre, el grup municipal Imagina Esquerra en Comú va presentar per a la seva aprovació una moció al ple de l’Ajuntament de Les Franqueses per crear espais públics habilitats i autoritzats per penjar cartells i documents a la via pública per part de la ciutadania.

Moció que  no va ser aprovada per Junta de Portaveus en sessió prèvia al ple, amb la següent votació: en contra, JxLF; abstencions, PSC i Cs; a favor, IEC i SAL-CUP.

L'ACTIVITAT

DEMOCRÀCIA DES DE BAIX

DEMOCRÀCIA DES DE BAIX

Imagina Esquerra en Comú, coalició formada pels grups polítics LFI, ERC i Comuns, funciona de manera assembleària. L’Assemblea és l’òrgan sobirà de la coalició. Aquesta, formada per persones independents i totes aquelles que participen als diferents grups, opera sota la màxima d’una persona un vot i té la potestat de prendre les decisions rellevants com són: fixar l’orientació política dels nostres regidors i regidores a l’Ajuntament, crear grups de treball o fixar límits de despesa.

ALS MITJANS

MANCA DE SOLIDARITAT I EXCUSES

MANCA DE SOLIDARITAT I EXCUSES

L’article de la nostra regidora Imma Ortega al Butlletí Municipal del mes de Juny, exposa la lamentable gestió realitzada pel govern municipal que ha impedit tirar endavant un projecte promogut per la fundació Mercè Fontanilles, per a l’acollida de menors estrangers no acompanyats a la finca de Can Santa Digna de Llerona.

AFORTUNATS? O DE SEGONA?

AFORTUNATS? O DE SEGONA?

L’article del nostre regidor Àngel Profitós al Butlletí Municipal del mes de Maig 2021 planteja algunes de les problemàtiques dels pobles ‘petits’ que formen part de les Franqueses i la manca d’iniciatives del govern per donar reposta a les seves necessitats, en front dels dos principals nuclis de població.

HORTS SOLARS O CAMPS SOLARS AL NOSTRE MUNICIPI

HORTS SOLARS O CAMPS SOLARS AL NOSTRE MUNICIPI

L’article del nostre regidor Rafael Bernabé al Butlletí Municipal del mes d’Abril exposa la problemàtica generada per la implantació de parcs solars al nostre municipi