OPINIÓ

IEC respon a l’escrit de Junts per les Franqueses al Butlletí Municipal del mes de Juliol

IEC respon a l’escrit de Junts per les Franqueses al Butlletí Municipal del mes de Juliol

Segurament aquests darrers dies la ciutadania de les Franqueses ha pogut llegir el butlletí ‘fem el tomb’, publicat per IEC, que s’ha repartit a les bústies dels habitatges que les tenen accessibles des del carrer. Al mateix temps, a tots els domicilis es deu haver rebut el Butlletí Municipal que reparteix l’Ajuntament, i dins d’aquest darrer, l’article de la portaveu del grup polític municipal de Junts per les Franqueses (JxLF), on se’ns acusa de ‘manipular la informació’, i d’‘imposar’, després de felicitar-nos per la feina feta, que reconeix ‘que és molta’. Això darrer és d’agrair, però no podem deixar que aquestes acusacions quedin sense una resposta pública i transparent per la nostra part.

Fes un clic al (+) de la imatge per llegir l’article sencer.

Habilitar espais públics per penjar cartells

Habilitar espais públics per penjar cartells

El govern municipal de les Franqueses impedeix, gràcies a l’abstenció del PSC i de Ciutadans, l’aprovació d’una moció per habilitar espais públics per penjar cartells.

El passat mes de novembre, el grup municipal Imagina Esquerra en Comú va presentar per a la seva aprovació una moció al ple de l’Ajuntament de Les Franqueses per crear espais públics habilitats i autoritzats per penjar cartells i documents a la via pública per part de la ciutadania.

Moció que  no va ser aprovada per Junta de Portaveus en sessió prèvia al ple, amb la següent votació: en contra, JxLF; abstencions, PSC i Cs; a favor, IEC i SAL-CUP.