En el darrer ple del mes de juny es va fer efectiu el canvi de portaveu de IEC al grup municipal.

Passats els dos primers anys de legislatura, i tal com es va acordar entre els diferents partits que formen el grup d’Imagina Esquerra en Comú, des del passat 1 de juliol ERC assumeix les tasques de portaveu del grup municipal de IEC a Les Franqueses. Serà el company Àngel Profitós qui s’encarregarà d’aquesta tasca, després de dos anys de tenir aquesta responsabilitat en Rafa Bernabé, en representació deLFI (Les Franqueses Imagina).

En els propers dies, un cop publicada l’acta del darrer ple al web de l’Ajuntament, us explicarem les propostes presentades per IEC.

En els dos darrers plens d’ abril i maig vàrem presentar i defensar tres mocions que van ser aprovades amb el suport d’altres grups.

  • Millora del web municipal amb més accessibilitat i transparència, aprovada amb l’abstenció de JxLF.
  • Adhesió a la iniciativa ciutadana europea per a la supressió de les patents de les vacunes del Covid-19, aprovada amb el vot en contra de Ciutadans.
  • Reconeixement públic del dol perinatal, gestacional i neonatal, aprovada per unanimitat dels grups.

Podeu trobar un recull de les mocions presentades al llarg de la legislatura i el resultats de les votacions en el butlletí fem-el-tomb, i en aquest ENLLAÇ

Si voleu veure el vídeo del darrer plenari del 27 de Maig del 2021 amb les intervencions dels regidors d’IEC el teniu en aquest ENLLAÇ